Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 99-118 d 213
-
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-10) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a petits productors de cervesa
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als centres de depuració de mol·luscs
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-05) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-06) -
Guia pràctica per al consum de peix i marisc: tot el que cal saber per comprar i conservar els productes de la mar
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaDepartament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2007) -
Hepatitis E: situació actual. Informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d ’ 1 de juny de 2016
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-11-29) -
Els hidrocarburs d’olis minerals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-03) -
Els horts urbans d'autoconsum [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-05) -
Indicació de la data de caducitat (vida útil segura) en embotits cuits, llescats o tallats en porcions, preenvasats en el comerç minorista [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-09) -
Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12) -
La informació nutricional a l'etiqueta dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Informació sobre el coronavirus 2019-nCoV a l'hora de manipular aliments [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-02-02) -
L'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
Informe sobre l’establiment de la vida útil segura de determinats aliments a punt per al consum, llescats i preenvasats en el comerç minorista en relació amb el risc de Listeria monocytogenes
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-06) -
Intoxicació per toxines presents en el peix: la ciguatera
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-04) -
Listeria monocytogenes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05) -
La listeriosi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01)