Browsing Seguretat Alimentària - SA by Title
Now showing items 113-132 of 213
-
Informació sobre el coronavirus 2019-nCoV a l'hora de manipular aliments [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-02-02) -
L'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
Informe sobre l’establiment de la vida útil segura de determinats aliments a punt per al consum, llescats i preenvasats en el comerç minorista en relació amb el risc de Listeria monocytogenes
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-06) -
Intoxicació per toxines presents en el peix: la ciguatera
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-04) -
Listeria monocytogenes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05) -
La listeriosi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
Listeriosi: els grups de risc han de prendre precaucions especials
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
L’aspartam: una re-avaluació contínua
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-11) -
L’eficàcia i la seguretat del tractament per alta pressió dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-03) -
L’òxid d’etilè i el risc que comporta
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-06) -
Manual bàsic de manipulació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-01) -
Manual del responsable de l'autocontrol a la indústria alimentària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09) -
Manual del responsable de l’autocontrol en l’elaboració i servei de menjar
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-11) -
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-18) -
Mesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-01-13) -
Mesures d’higiene per al servei a domicili i la recollida de menjars en bars i restaurants: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-22) -
Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses que es consumeixen crues: l'ús de l'hipoclorit de sodi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04) -
Metilmercuri
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-05) -
El metilmercuri
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
Els microorganismes més persistents en els entorns de producció i processament d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01)