Browsing by Subject
Ara mostrant els elements 21-27 d 27
-
Porcs lliures de salmonel·la: un objectiu assolible
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaDepartament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2008) -
Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-08) -
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020) -
Prevenció i reducció de micotoxines al llarg de la cadena alimentària: informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d’ 1 de juny de 2016
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-09-21) -
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries alimentàries
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaAgència de Salut Pública de CatalunyaDepartament de Salut, 2020-10-28) -
Protocol de recomanacions d’actuació davant el risc de COVID-19 a indústries càrnies i escorxadors
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaAgència de Salut Pública de CatalunyaDepartament de Salut, 2020-10-28) -
Seguridad alimentaria y Covid-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-04-30)