Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 49-68 d 213
-
Contaminants de procés derivats del glicerol: monocloropropandiols (MCPD) i èsters d’àcids grassos de MCPD i de glicidol
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-03) -
Contaminants de procés: estudi de dieta total a Catalunya; Acrilamida
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-05) -
Contaminants de procés: estudi de dieta total de Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d'àcids grassos i els èsters glicidílics
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
Contaminants químics en peix i marisc consumit a Catalunya: avaluació de la ingesta diària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-03) -
Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB)
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-04) -
El control de la llet a Catalunya, 2007/2008
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-12) -
El control de Listeria monocytogenes a les cuines de col·lectivitats de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-06) -
El control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-05) -
Crisis alimentàries 1978-2013
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Cryptosporidium ssp., un nou perill emergent
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09) -
Data de caducitat en productes llescats o tallats en porcions, preenvasats en comerç minorista [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-01) -
Data de caducitat o de consum preferent?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-10) -
Les dates t'ajuden a no malbaratar aliments: gestiona la nevera i el rebost amb l'ajuda de les dates [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
De què ens informa l’etiqueta dels aliments?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
Del restaurant a casa: emporta't amb seguretat els aliments que no has consumit [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Determinació de l’exposició a alcaloides de la pirrolizidina, alumini, aflatoxines i fitosanitaris pel consum de tes i herbes per a infusions a Catalunya: avaluació del risc per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11) -
Dia internacional de la conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament alimentari [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021) -
Dia Mundial de la Seguretat Alimentària [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Les dioxines i els PCB similars a les dioxines
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11)