Visualitza Seguretat Alimentària - SA per matèria "Aliments - Mesures de seguretat"
Ara mostrant els elements 1-20 d 31
-
Acrilamida
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-07) -
Acrilamida: un perill que hem de tenir sota control [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Aliments nous
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Alumini
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10) -
Arsènic, dades recents sobre exposició i risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Aspergillus flavus i les aflatoxines
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-03) -
Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Àcids grassos trans i mesures de reducció
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-11) -
Consells de seguretat alimentària per a persones immunocompromeses [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-10) -
Consum segur de fruits de mar [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
El control de Listeria monocytogenes a les cuines de col·lectivitats de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-06) -
Data de caducitat o de consum preferent?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-10) -
Furan
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-01) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene en obradors compartits
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-11) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d’aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Els hidrocarburs d’olis minerals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-03) -
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12) -
Listeria monocytogenes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05)