Browsing by Subject
Ara mostrant els elements 1-20 d 64
-
10 recomanacions d’higiene a la cuina [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-09) -
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2004-06) -
Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-11) -
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03) -
Com es garanteix la seguretat dels aliments que arriben a les llars? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
La concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Consells de seguretat alimentària en cas d'aiguats i inundacions [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Consells de seguretat alimentària en cas de tall en el subministrament elèctric [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Consells de seguretat alimentària per a les persones grans
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Consells de seguretat alimentària per preparar els àpats de carmanyola: recomanacions adreçades a les famílies [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-07) -
Consells per a la preparació d'aliments amb ou
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
Consum segur de fruits de mar [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Consumir tonyina amb seguretat [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Cryptosporidium ssp., un nou perill emergent
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-09) -
Del restaurant a casa: emporta't amb seguretat els aliments que no has consumit [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Elabora conserves casolanes de forma segura
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-07) -
Escherichia coli, el serotip productor de toxina de Shiga (STEC): mesures de control en la carn de boví
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-01) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d’higiene per a la producció d’olives
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09)