Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2016-10-06T10:30:16Z
dc.date.available2016-10-06T10:30:16Z
dc.date.issued2016-02
dc.identifier.citationCriteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005 de criteris microbiològics en establiments del sector carni. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2351
dc.descriptionMeat industry; Sampling: Microbiology
dc.description.abstractThe purpose of this document is to set the parameters, criteria, obligations and procedures for the authorization of frequency reduction of sampling set out in Commission Regulation (EC) no. 2073/2005 of 15 November 2005 on microbiological criteria for foodstuffs in order to procedure provided for in the last paragraph of Chapter 3 of the Annex of the Regulation.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectEscorxadors - Dret i legislació
dc.subjectCarn - Inspecció
dc.subject.meshAbattoirs
dc.subject.mesh/legislation & jurisprudence
dc.subject.meshFood Inspection
dc.titleCriteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005 de criteris microbiològics en establiments del sector carni
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 5065-2016
dc.subject.decsmataderos
dc.subject.decs/legislación & jurisprudencia
dc.subject.decsinspección alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record