dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2016-10-06T10:30:16Z |
dc.date.available | 2016-10-06T10:30:16Z |
dc.date.issued | 2016-02 |
dc.identifier.citation | Criteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005 de criteris microbiològics en establiments del sector carni. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2351 |
dc.description | Meat industry; Sampling: Microbiology |
dc.description.abstract | The purpose of this document is to set the parameters, criteria, obligations and procedures for the authorization of frequency reduction of sampling set out in Commission Regulation (EC) no. 2073/2005 of 15 November 2005 on microbiological criteria for foodstuffs in order to procedure provided for in the last paragraph of Chapter 3 of the Annex of the Regulation. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Escorxadors - Dret i legislació |
dc.subject | Carn - Inspecció |
dc.subject.mesh | Abattoirs |
dc.subject.mesh | /legislation & jurisprudence |
dc.subject.mesh | Food Inspection |
dc.title | Criteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005 de criteris microbiològics en establiments del sector carni |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 5065-2016 |
dc.subject.decs | mataderos |
dc.subject.decs | /legislación & jurisprudencia |
dc.subject.decs | inspección alimentaria |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |