Cerca
Estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible: escola Espiga
(2023-06-29)
Aquest document explica les estratègies per oferir un servei de menjador i cuina saludables dutes a terme per l'escola Espiga.
Les vacunes pel SARS-CoV-2: estat de situació
(2020-12-28)
En l’entorn de la COVID-19 s’ha posat en marxa un pla formatiu virtual per als responsables higienicosanitaris per tal que disposin de la formació i capacitació adient per prevenir la infecció per la COVID-19 dels residents ...
La gestió de benestar emocional i la fragilitat als centres de gent gran: les gerocultores com agents promotors de salut
(2022-05-26)
Comunicació centrada en la figura de les gerocultores com agents promotors de salut en centres de gent gran.
Estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible: FRoca
(2023-06-29)
Aquest document explica les estratègies per oferir un servei de menjador i cuina saludables dutes a terme per la fundació Francesc Roca, organització de gestió de menjadors escolars.
La promoció de la salut a les residències de gent gran, una tasca transversal
(2022-05-26)
L'objectiu a la Catalunya Central és que la formació arribi al major nombre de gerocultores de les residències de gent gran per millorar el benestar de les persones usuàries.
El control del tabac: com està influint la pandèmia
(2020-11-05)
Comunicació sobre els efectes en el control del tabac, considerant l'efecte sindèmic de la COVID-19 amb la pandèmia de malalties no transmissibles i la repercussió de la priorització de la resposta a la pandèmia.
Atenció centrada en la persona als centres residencials
(2020-12-09)
En l’entorn de la COVID-19 s’ha posat en marxa un pla formatiu virtual per als responsables higienicosanitaris per tal que disposin de la formació i capacitació adient per prevenir la infecció per la COVID-19 dels residents ...
Pla de vacunació COVID-19 a Catalunya: estat de situació
(2021-03-09)
En l’entorn de la COVID-19 s’ha posat en marxa un pla formatiu virtual per als responsables higienicosanitaris per tal que disposin de la formació i capacitació adient per prevenir la infecció per la COVID-19 dels residents ...
Què és un menú saludable i sostenible?
(2023-06-29)
Aquesta presentació conté exemples de menús saludables i els programes de treball duts a terme per una educació alimentària.
Estratègia pel canvi dels menús cap a una major sostenibilitat
(2023-06-29)
Aquesta presentació conté informació sobre com treballar de forma més sostenible el servei de menjador escolar.