Mesures per reduir el risc associat a la presència del paràsit anisakis en els productes de la pesca
Resum
L’anisakiosi és una parasitosi que es produeix en humans pel consum de peix cru o insuficientment cuinat parasitat amb larves Anisakis sp.
En aquest article es descriuen els diferents programes de vigilància i control del grau d’infestació per nematodes de la família Anisakidae en peix de la costa catalana per tal de conèixer la prevalença d’aquest paràsit.
Paraules clau
Paràsits; Peix cru; Control
Citació recomanada
Vives-Rubio L, Bigas-Vidal E, Picart-Barrot Ll, Llebaria X. Mesures per reduir el risc associat a la presència del paràsit anisakis en els productes de la pesca. Butll Epidemiol Catalunya. 2009;30(1):7-11.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2609Aquest element apareix a les col·leccions següents
- DS - Articles científics [352]
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: