Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2016-12-23T07:54:59Z
dc.date.available2016-12-23T07:54:59Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationLlegums [fullet]. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2645
dc.descriptionLlegums; Valor nutricional; Receptes
dc.description.abstractAmb motiu de l'any internacional dels llegums l'Agència de Salut Pública ha editat aquest document en el qual es presenta el valor nutrional dels llegums i els beneficis del seu consum.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectLlegums
dc.subjectHàbits alimentaris
dc.subject.meshFood Consumption
dc.subject.meshFood Habits
dc.subject.meshFabaceae
dc.titleLlegums
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decsconsumo de alimentos
dc.subject.decsconducta alimentaria
dc.subject.decsFabaceae
dc.type.subtypeFullet
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple