Listar SA - Material de divulgació por título
Mostrando ítems 8-27 de 95
-
Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01) -
La cadena alimentària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Campilobacteriosi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
Com es garanteix la seguretat dels aliments que arriben a les llars? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Comprova la caducitat dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013) -
La concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Consells de seguretat alimentària en cas d'aiguats i inundacions [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Consells de seguretat alimentària en cas de tall en el subministrament elèctric [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Consells de seguretat alimentària per a les persones grans
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Consells de seguretat alimentària per a persones immunocompromeses [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-10) -
Consells de seguretat alimentària per preparar els àpats de carmanyola: recomanacions adreçades a les famílies [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-07) -
Consells per a la preparació d'aliments amb ou
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
Consells per alleugerir els àpats dels dies de festa...
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
Consells per garantir l’absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Consells per no llençar cap aliment en bon estat [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013) -
Consum segur de fruits de mar [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Consumir tonyina amb seguretat [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Consumiu les algues amb moderació [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020) -
Crisis alimentàries 1978-2013
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Data de caducitat en productes llescats o tallats en porcions, preenvasats en comerç minorista [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-01)