xmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.title.metadata.subject_decs
Ara mostrant els elements 1-13 d 13
-
AGAM: Com arribar a ser agent antimalbaratament alimentari: taller teatralitzat sobre malbaratament alimentari a les escoles. Dossier educatiu per a professors i dinamitzadors
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015-11) -
Del restaurant a casa: emporta't amb seguretat els aliments que no has consumit [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Ep, les mans ben netes! [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-02) -
Ep, les mans ben netes!: material guia pel professorat [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07) -
Ep, les mans ben netes!: quadern d'activitats [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05) -
Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
Listeriosi: els grups de risc han de prendre precaucions especials
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi: procediment de neteja i desinfecció [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
No malbaratis la carn
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
No malbaratis: aprofita les sobres
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No t'arrisquis amb els bolets: no et mengis els que no sàpigues identificar [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaSocietat Catalana de Micologia, 2016) -
Porcs lliures de salmonel·la: un objectiu assolible
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaDepartament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2008) -
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020)