Cerca
La toxoplasmosi
(2012-01)
Fitxa que conté consells preventius alimentaris per a dones embarassades referents a la toxoplasmosi.
Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]
(2018-09)
El consum d’un ingredient al·lergogen per part d’una persona al·lèrgica o intolerant li pot provocar danys greus a la salut. La simptomatologia pot anar des d’una reacció cutània fins a causar-li un xoc anafilàctic i la ...
De què ens informa l’etiqueta dels aliments?
(2010-12)
Fullet que descriu la informació que contenen les etiquetes dels aliments: composició, característiques nutricionals, etc; per poder comprar de forma més segura i saludable d’acord amb les necessitats de cadascú.
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(2020)
Recomanacions per a reduir el risc de Listeria monocytogenes en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius.
Fruita fresca
(2015)
Fullet informatiu sobre el consum de fruita fresca; els beneficis per a la salut, algunes dees per aconseguir que els infants en mengin, recomanacions sobre com rentar-la i com reduir-ne el malbaratament.
Ep, les mans ben netes!: quadern d'activitats [fullet]
(2018-05)
El programa “Ep, les mans ben netes” és una iniciativa de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) adreçada al món educatiu per ajudar a conscienciar la població infantil sobre la importància del rentat de mans, ...
La seguretat alimentària per a la gent gran
(2013-02)
Fitxa que ofereix consells sobre l'alimentació de la gent gran.
La nevera aliada de la seguretat alimentària: consells per emmagatzemar correctament els aliments a la nevera [fullet]
(2016)
Fullet que aporta consells sobre la ordenació, la higiene, la temperatura, etc; dels aliments a la nevera per una millor conservació i per prevenir el malbaratament d'aquests.
Ep, les mans ben netes! [fullet]
(2018-02)
El programa “Ep, les mans ben netes” és una iniciativa de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) adreçada al món educatiu per ajudar a conscienciar la població infantil sobre la importància del rentat de mans, ...
AGAM: Com arribar a ser agent antimalbaratament alimentari: taller teatralitzat sobre malbaratament alimentari a les escoles. Dossier educatiu per a professors i dinamitzadors
(2015-11)
Dossier sobre un taller educatiu referent a què és i com evitar el malbaratament alimentari; destinat a les escoles. Ofereix eines per promoure un consum responsable i pretén sensibilitzar a les famílies i a l’entorn més ...