Cerca
Ara mostrant els elements 1-4 d 4
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(2020)
Recomanacions per a reduir el risc de Listeria monocytogenes en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius.
Consumiu les algues amb moderació [cartell]
(2020)
Cartell que informa sobre les precaucions que convé tenir en el consum d'algues.
Venda d'ous a granel en el comerç al detall: informació adreçada a la persona venedora [fullet]
(2020-05)
Fullet adreçat als comerços al detall on s'explica quina és la codificació que han de tenir els ous que es comercialitzen i quin és el seu significat.
Informació sobre el coronavirus 2019-nCoV a l'hora de manipular aliments [fullet]
(2020-02-02)
Fullet que informa sobre les normes d'higiene bàsiques per rentar-se bé les mans i prevenir el coronavirus COVID-19.