Cerca
Ara mostrant els elements 1-10 d 10
De què ens informa l’etiqueta dels aliments?
(2010-12)
Fullet que descriu la informació que contenen les etiquetes dels aliments: composició, característiques nutricionals, etc; per poder comprar de forma més segura i saludable d’acord amb les necessitats de cadascú.
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(2020)
Recomanacions per a reduir el risc de Listeria monocytogenes en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius.
Els rentavaixelles industrials [fullet]
(2021-04)
Fullet sobre el funcionament, manteniment i normes d'ús dels rentavaixelles industrials; equipament clau per garantir la seguretat alimentària en els establiments d’elaboració i servei de menjar.
Consells de seguretat alimentària per a persones immunocompromeses [fullet]
(2021-10)
Determinades malalties i alguns tractaments mèdics poden debilitar el sistema immunitari, de manera que sigui més fàcil contraure malalties de transmissió alimentària. Aquest fullet ofereix algunes recomanacions per prevenir ...
Els horts urbans d'autoconsum [fullet]
(2021-05)
Fullet que conté recomanacions per tal de produir vegetals per consum propi amb seguretat.
Les dates t'ajuden a no malbaratar aliments: gestiona la nevera i el rebost amb l'ajuda de les dates [fullet]
(2018-10)
Les dates de marcatge dels aliments et poden ajudar a gestionar millor la teva nevera i el teu rebost per evitar així el malbaratament alimentari.
Si l’aliment porta data de caducitat no has de consumir-lo un cop vençuda ...
Consells de seguretat alimentària en cas de tall en el subministrament elèctric [fullet]
(2019)
Fullet que aporta consells sobre els passos a seguir quan es produeix un tall en el subministrament elèctric per tal d'assegurar la bona conservació dels aliments.
Venda d'ous a granel en el comerç al detall: informació adreçada a la persona venedora [fullet]
(2020-05)
Fullet adreçat als comerços al detall on s'explica quina és la codificació que han de tenir els ous que es comercialitzen i quin és el seu significat.
Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab
(2024-01)
Fullet informatiu on és detallen les indicacions per elaborar i manipular el kebab.