Visualitzant SA - Estudis i informes tècnics per títol
Ara mostrant els elements 15-34 d 51
-
Determinació de l’exposició a alcaloides de la pirrolizidina, alumini, aflatoxines i fitosanitaris pel consum de tes i herbes per a infusions a Catalunya: avaluació del risc per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11) -
Dossier d’informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica en relació amb: la bioresistència o resistència als antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10-30) -
Estudi de la presència de metalls pesants i iode en algues destinades al consum humà: avaluació del risc associat i la seva contribució a la dieta total
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-10) -
Exposició dietètica a arsènic inorgànic per consum d’arròs i productes derivats en la població catalana: avaluació de riscos per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-03) -
Extensió de la data de consum dels aliments: criteris per a l'aprofitament segur
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d’higiene per a la producció d’olives
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-06) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-12) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011-10) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per al sector vitivinícola: document per a la implantació de l'autocontrol basat en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-02) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-03) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-10) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-12) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-06) -
Hepatitis E: situació actual. Informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d ’ 1 de juny de 2016
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-11-29) -
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-12)