Browsing SA - Estudis i informes tècnics by Issue Date
Now showing items 21-40 of 51
-
Avaluació del risc de la detecció de residus de doxiciclina (9,8 - 1,8µg/kg) en dues mostres de llet
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014-05-29) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-03) -
Prevenció i reducció de micotoxines al llarg de la cadena alimentària: informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d’ 1 de juny de 2016
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-09-21) -
Hepatitis E: situació actual. Informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d ’ 1 de juny de 2016
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-11-29) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Valoració nutricional i avaluació de riscs sobre el consum de panga
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-04) -
Contaminants de procés: estudi de dieta total a Catalunya; Acrilamida
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-05) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d’higiene per a la producció d’olives
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Dossier d’informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica en relació amb: la bioresistència o resistència als antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10-30) -
Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-02) -
L'ús dels fitosanitaris en l'agricultura
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-03-01) -
Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses que es consumeixen crues: l'ús de l'hipoclorit de sodi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04) -
Extensió de la data de consum dels aliments: criteris per a l'aprofitament segur
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-06) -
L'Informe OMS sobre el consum de carn vermella i processada i el càncer
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
Contaminants de procés: estudi de dieta total de Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d'àcids grassos i els èsters glicidílics
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Microplàstics i nanoplàstics en la cadena alimentària: situació actual
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-11)