Browsing by Subject
Now showing items 1-8 of 8
-
Contaminants de procés: estudi de dieta total de Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d'àcids grassos i els èsters glicidílics
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-10) -
Contaminants químics en peix i marisc consumit a Catalunya: avaluació de la ingesta diària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2008-03) -
Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB)
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-04) -
Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-02) -
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-07) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2007-2010
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022/2026
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022)