Cerca
Ara mostrant els elements 1-4 d 4
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2005
(2006)
Aquest document és el segon d’una sèrie que elabora el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Departament de Salut i l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Els animals poden ser tractats al llarg ...
Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006
(2007)
Aquest document és el tercer d’una sèrie que elabora el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Departament de Salut i l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Els animals productors d’aliments per al ...
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004
(2005)
Els animals poden ser tractats al llarg de la seva vida productiva amb substàncies químiques per a la prevenció o el guariment de malalties. En el cas d’animals productors d’aliments per al consum humà, això pot donar lloc ...
Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració
(2009-03)
L’elaboració de menjars per a una persona al·lèrgica a un aliment, requereix una atenció especial que s’inicia amb el disseny dels menús i que cal mantenir fins que es serveixi el plat. Aquest manual ofereix consells per ...