Cerca
Ara mostrant els elements 1-4 d 4
Exposició dietètica a arsènic inorgànic per consum d’arròs i productes derivats en la població catalana: avaluació de riscos per a la salut
(2021-03)
L’arsènic inorgànic està considerat com a carcinogen per als éssers humans. Atès que l’arròs és l’aliment que més arsènic inorgànic aporta a la ingesta de la població catalana, l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària ...
Contaminants de procés: estudi de dieta total a Catalunya; Acrilamida
(2017-05)
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària
(ACSA) ha promogut aquest estudi per tal d’obtenir dades actualitzades sobre els
nivells d’acrilamida en aliments de consum i avaluar la ingesta dietètica d’acrilamida
per ...
Aliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional
(2021-12)
Aquest document presenta una revisió actualitzada de les publicacions científiques
amb relació al contingut nutricional i la seguretat alimentària dels aliments de
producció ecològica i els aliments de producció convencional.
Estudi de la presència de metalls pesants i iode en algues destinades al consum humà: avaluació del risc associat i la seva contribució a la dieta total
(2020-10)
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) presenta un estudi sobre la presència de iode i metalls pesants en algues, una avaluació dels risc associat a la seva ingesta i la seva incidència a la dieta total de la ...