Cerca
Ara mostrant els elements 1-4 d 4
Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB)
(2020-04)
L'Estudi de dieta total 2017 és la continuació dels treballs iniciats l’any 2000 i permet seguir l’evolució de la concentració dels contaminats en els aliments i la consegüent exposició dietètica de la població catalana.
Aquest ...
Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya
(2012-02)
Informe que examina les percepcions generals sobre els usos de les aplicacions tecnocientífiques en la producció, elaboració i conservació dels aliments; analitza la construcció de les percepcions socials sobre la biotecnologia ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil
(2018-06)
Aquesta guia de pràctiques correctes d’higiene, reconeguda de manera oficial per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, esdevé un document de referència pel que fa als requisits que ha de complir qui està al capdavant ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica
(2018-11)
L’objectiu de la Guia és proporcionar als titulars de les explotacions de vaquí de llet un document que faciliti l’aplicació dels requisits relacionats amb la seguretat alimentària per tal de garantir la protecció de la ...