Cerca
Ara mostrant els elements 1-5 d 5
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
(2004-06)
Guia per al dissey i l'aplicació per part de les empreses alimentàries d’autocontrols basats en el Sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) dirigit als establiments alimentaris, la seva extensió als ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC
(2009-12)
Aquesta Guia és d’aplicació en totes aquelles empreses dedicades a les
activitats de classificació, conservació, transformació o comercialització de
bolets i tòfones.
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2007-2010
(2007)
El Pla de seguretat alimentària de Catalunya està orientat en definitiva a oferir a la població
els més alts nivells de seguretat alimentària que siguin possibles en cada moment.
Tanmateix, cal considerar que el Pla ...
Contaminants químics en peix i marisc consumit a Catalunya: avaluació de la ingesta diària
(2008-03)
A fi d’avaluar el possible risc per a la salut de la població derivat de la presència de contaminants químics en els aliments, en el període 2000-2002 el Departament de Salut va endegar el primer estudi de contaminants ...
La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control
(2005-10)
En aquest document es proposen mesures que permeten abordar la traçabilitat de forma coordinada i integrada entre tots els participants de la cadena alimentària. Vol donar resposta a les necessitats i els dubtes dels ...