Cerca
Ara mostrant els elements 1-4 d 4
Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones pràctiques
(2008-12)
Estudi que aborda un dels elements clau en la comprensió de les percepcions sobre la seguretat alimentària a Catalunya i l’evolució que aquestes percepcions han tingut al llarg del temps. Es tracta d’estudiar els processos ...
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
(2004-06)
Guia per al dissey i l'aplicació per part de les empreses alimentàries d’autocontrols basats en el Sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) dirigit als establiments alimentaris, la seva extensió als ...
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
(2009-07)
Estudi que consisteix en una prospecció en profunditat als comportaments de persones immigrades a Catalunya vers la seguretat alimentària.
Per realitzar-lo s'ha dut a terme una recerca entre persones d’origen africà, ...
La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control
(2005-10)
En aquest document es proposen mesures que permeten abordar la traçabilitat de forma coordinada i integrada entre tots els participants de la cadena alimentària. Vol donar resposta a les necessitats i els dubtes dels ...