Cerca
Ara mostrant els elements 1-6 d 6
Contaminants de procés: estudi de dieta total a Catalunya; Acrilamida
(2017-05)
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària
(ACSA) ha promogut aquest estudi per tal d’obtenir dades actualitzades sobre els
nivells d’acrilamida en aliments de consum i avaluar la ingesta dietètica d’acrilamida
per ...
Contaminants de procés: estudi de dieta total de Catalunya; 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d'àcids grassos i els èsters glicidílics
(2018-10)
L’objectiu general d’aquest estudi és avaluar els riscos per a la salut derivats de la ingesta dietètica de 3-MCPD, 2-MCPD, els seus èsters d’àcids grassos i els èsters glicidílics d’àcids grassos per la població catalana.
Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya
(2012-02)
Informe que examina les percepcions generals sobre els usos de les aplicacions tecnocientífiques en la producció, elaboració i conservació dels aliments; analitza la construcció de les percepcions socials sobre la biotecnologia ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil
(2018-06)
Aquesta guia de pràctiques correctes d’higiene, reconeguda de manera oficial per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, esdevé un document de referència pel que fa als requisits que ha de complir qui està al capdavant ...
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021
(2017-01)
El Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021 constitueix una nova etapa del projecte que va començar l’any 2007 amb el primer Pla de seguretat alimentària de Catalunya. Aquest Pla dóna compliment al mandat que ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda de llet crua de vaca: inclou la llet pasteuritzada en màquina automàtica
(2018-11)
L’objectiu de la Guia és proporcionar als titulars de les explotacions de vaquí de llet un document que faciliti l’aplicació dels requisits relacionats amb la seguretat alimentària per tal de garantir la protecció de la ...