Cerca
Ara mostrant els elements 1-7 d 7
Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: anàlisi de contaminants, elements essencials, estat microbiològic i fisicoquímic, estimació de la ingesta dietètica i avaluació de riscos per a la salut
(2023-07)
Aquest estudi conté una avaluació sobre el contingut de contaminants i elements essencials, diversos paràmetres microbiològics i característiques fisicoquímiques en anàlegs carnis de base vegetal disponibles en el mercat ...
Exposició dietètica a arsènic inorgànic per consum d’arròs i productes derivats en la població catalana: avaluació de riscos per a la salut
(2021-03)
L’arsènic inorgànic està considerat com a carcinogen per als éssers humans. Atès que l’arròs és l’aliment que més arsènic inorgànic aporta a la ingesta de la població catalana, l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària ...
Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional
(2023-05)
Aquest estudi conté una avaluació de la composició nutricional dels anàlegs carnis de base vegetal disponibles en el mercat català en comparació amb els derivats de base animal de categories similars.
Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB)
(2020-04)
L'Estudi de dieta total 2017 és la continuació dels treballs iniciats l’any 2000 i permet seguir l’evolució de la concentració dels contaminats en els aliments i la consegüent exposició dietètica de la població catalana.
Aquest ...
Aliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional
(2021-12)
Aquest document presenta una revisió actualitzada de les publicacions científiques
amb relació al contingut nutricional i la seguretat alimentària dels aliments de
producció ecològica i els aliments de producció convencional.
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022/2026
(2022)
El Pla de seguretat alimentària és un pla estratègic dirigit específicament a mantenir el màxim nivell de protecció de la salut i els interessos de la ciutadania, així com també la seva confiança i la dels mercats ...
Estudi de la presència de metalls pesants i iode en algues destinades al consum humà: avaluació del risc associat i la seva contribució a la dieta total
(2020-10)
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) presenta un estudi sobre la presència de iode i metalls pesants en algues, una avaluació dels risc associat a la seva ingesta i la seva incidència a la dieta total de la ...