Resum
En aquesta publicació es recullen els principals elements que componen les intervencions públiques en seguretat alimentària a Catalunya.
El document s’estructura en diferents apartats, que van des de l’avaluació de riscos a la comunicació passant per la seva gestió, sense deixar de banda els aspectes relacionats amb la qualitat i la coordinació de les intervencions.
A més, hauria de ser útil per a una comprensió millor del que significa la seguretat alimentària i dels esforços abocats des de les administracions públiques per mantenir-la, així com un instrument de reflexió dins d’una política de seguretat alimentària basada en principis com la transparència i la millora continuada.
Paraules clau
Cadena alimentària; Vigilància i control; Innocuïtat dels aliments
Citació recomanada
La seguretat alimentària a Catalunya. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2007.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2713Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: