Resum
L’elaboració de menjars per a una persona al·lèrgica a un aliment, requereix una atenció especial que s’inicia amb el disseny dels menús i que cal mantenir fins que es serveixi el plat. Aquest manual ofereix consells per adoptar bones pràctiques de manipulació d'aliments per preparar àpats que es destinen a persones al·lèrgiques. S’adreça a tots els professionals que treballen en l’àmbit de la restauració per a col·lectivitats, és a dir, escoles, hospitals, residències, cases de colònies, centres penitenciaris,menjadors laborals, etc.
Paraules clau
Restauració col·lectiva; Al·lèrgia alimentària; Àpats
Citació recomanada
Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Agència de Protecció de la Salut, Agència de Salut Pública de Barcelona. Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració [manual]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2759Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: