dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.contributor.author | Agència de Protecció de la Salut |
dc.contributor.author | Agència de Salut Pública de Barcelona |
dc.date.accessioned | 2017-04-26T08:37:33Z |
dc.date.available | 2017-04-26T08:37:33Z |
dc.date.issued | 2009-03 |
dc.identifier.citation | Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Agència de Protecció de la Salut, Agència de Salut Pública de Barcelona. Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració [manual]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2759 |
dc.description | Collective catering; Food Allergy; Foods |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Al·lèrgia alimentària - Mesures de seguretat |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Restauració col·lectiva - Mesures de seguretat |
dc.subject.lcc | TX945 .A34 2009 |
dc.subject.mesh | Food Hypersensitivity |
dc.subject.mesh | /prevention & control |
dc.subject.mesh | Collective Feeding |
dc.title | Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | hipersensibilidad a los alimentos |
dc.subject.decs | /prevención & control |
dc.subject.decs | alimentación colectiva |
dc.type.subtype | Manual |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |