Resum
Guia que exposa com les empreses del sector alimentari compleixen els requisits establerts en la normativa alimentaria i, també, com es fa el control de l’aigua envasada a Catalunya, tant pel sector com per les autoritats competents.
Aquest document l’han elaborat experts de l’ Agència de Salut Pública de Catalunya, de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i tècnics de les nostres empreses, i representa un clar exemple de la necessària cooperació entre el sector privat i l’Administració
Paraules clau
Aigua envasada; Control; Etiquetatge
Citació recomanada
Associació Catalana d’ Envasadors d’Aigua, Agència de Salut Pública de Catalunya, Agència de Salut Pública de Barcelona. La seguretat alimentària en l'aigua envasada. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2013.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2761Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: