Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.contributor.authorAgència de Salut Pública de Barcelona
dc.contributor.authorAssociació Catalana d’ Envasadors d’Aigua
dc.date.accessioned2017-04-26T08:38:49Z
dc.date.available2017-04-26T08:38:49Z
dc.date.issued2013-10
dc.identifier.citationAssociació Catalana d’ Envasadors d’Aigua, Agència de Salut Pública de Catalunya, Agència de Salut Pública de Barcelona. La seguretat alimentària en l'aigua envasada. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2013.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2761
dc.descriptionPackaged water; Control; Tagging
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAigua potable - Anàlisi
dc.subjectAigua - Qualitat - Gestió
dc.subjectAigua - Envasament - Mesures de seguretat
dc.subject.meshBottled Water
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.titleLa seguretat alimentària en l'aigua envasada
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 25682-2013
dc.subject.decsagua potable
dc.subject.decs/prevención & control
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record