Resum
Aquesta guia s’ha elaborat amb la participació de les explotacions avícoles de producció d’ous ecològics que hi ha actualment a Catalunya; tenint en compte la legislació general per a la producció d’ous i l’específica per a la producció ecològica.
La guia està dividida en dos grans blocs, un bloc que tracta sobre la producció d’ous ecològics i un altre sobre la comercialització, per distingir les dues activitats que es porten a terme a les explotacions. Els consells no són obligacions derivades de la legislació, però sí que són bones pràctiques pensades per ajudar a millorar la gestió de l’explotació i del centre d’embalatge.
Paraules clau
Ous ecològics; Producció; Comercialització
Citació recomanada
Associació de Productors d'Ous Ecològics de Catalunya (APOEC). Guia de pràctiques correctes d'higiene en la producció i comercialització d'ous ecològics. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2762Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: