Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorAssociació de Productors d'Ous Ecològics de Catalunya (APOEC)
dc.date.accessioned2017-04-26T08:40:01Z
dc.date.available2017-04-26T08:40:01Z
dc.date.issued2015-03
dc.identifier.citationAssociació de Productors d'Ous Ecològics de Catalunya (APOEC). Guia de pràctiques correctes d'higiene en la producció i comercialització d'ous ecològics. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2762
dc.descriptionOus ecològics; Producció; Comercialització
dc.description.abstractAquesta guia s’ha elaborat amb la participació de les explotacions avícoles de producció d’ous ecològics que hi ha actualment a Catalunya; tenint en compte la legislació general per a la producció d’ous i l’específica per a la producció ecològica. La guia està dividida en dos grans blocs, un bloc que tracta sobre la producció d’ous ecològics i un altre sobre la comercialització, per distingir les dues activitats que es porten a terme a les explotacions. Els consells no són obligacions derivades de la legislació, però sí que són bones pràctiques pensades per ajudar a millorar la gestió de l’explotació i del centre d’embalatge.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectProductes ecològics
dc.subjectOus
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshEggs
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene en la producció i comercialització d'ous ecològics
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshuevos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple