Avaluació del risc de la detecció de residus de doxiciclina (9,8 - 1,8µg/kg) en dues mostres de llet
Resum
Informe que avalua el risc de la detecció de residus de doxiciclina (9,8 - 1,8µg/kg) en dues mostres de llet. Per estimar l’exposició a la població es consideren dos escenaris, un amb un patró de consum de llet amb la quantitat de doxiciclina detectada en les dues mostres del Pla d’Investigació de Residus (PIR) i una altre amb un patró de consum dels diversos productes en els quals es poden presentar residus, juntament amb un patró de consum de llet amb la quantitat de doxiciclina
detectada en les mostres de PIR.
Paraules clau
Doxiciclina; Llet; Pla d’Investigació de Residus
Citació recomanada
Avaluació del risc de la detecció de residus de doxiciclina (9,8 - 1,8µg/kg) en dues mostres de llet. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2014.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2763Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: