Resum
Document que exposa les diferents activitats d’autocontrol que realitzen els operadors econòmics en el sector de la llet i els seus derivats, en cada una de les fases de la cadena alimentària. Així mateix, s’hi descriuen les activitats anomenades de control oficial que realitza l’Administració. El conjunt de totes aquestes activitats ens dóna la imatge de com es garanteixen els atributs i la seguretat de la llet a Catalunya per tal d’oferir al consumidor una llet de la màxima qualitat.
Paraules clau
Indústria làctia; Llet; Control
Citació recomanada
Agència Catalana de Seguretat Alimentària Comissió de Seguiment de la Seguretat de la Llet. El control de la llet a Catalunya, 2007/2008. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2765Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: