Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2017-04-27T11:46:06Z
dc.date.available2017-04-27T11:46:06Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.citationQuè cal fer per evitar toxiinfeccions alimentàries?: higiene alimentària a les cases de colònies, als albergs de joventut, a les aules de natura, a les granges escola i altres instal·lacions infantils i juvenils [fullet]. Barcelona: Departament de Sanitat i Seguretat Social; 2003.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2828
dc.descriptionFood poisoning; Prevention; Food hygiene
dc.language.isocat
dc.publisherDepartament de Sanitat i Seguretat Social
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectIntoxicació alimentària - Prevenció
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectCentres d'esbarjo
dc.subject.meshFoodborne Diseases
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.subject.meshFood Handling
dc.titleQuè cal fer per evitar toxiinfeccions alimentàries?: higiene alimentària a les cases de colònies, als albergs de joventut, a les aules de natura, a les granges escola i altres instal·lacions infantils i juvenils
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.identifier.dlB. 20.171 /2003
dc.subject.decsenfermedades transmitidas por los alimentos
dc.subject.decs/prevención & control
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.type.subtypeFullet
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record