Ingesta de metalls pesants i arsènic a partir de la dieta a Catalunya: part II (el mercuri i el plom)
Resum
Informe sobre la presència dels metalls pesants en els principals aliments consumits a Catalunya i la seva ingesta a través de la dieta, ja que la sola vigilància del contingut en metalls no permet avaluar
el risc per a la salut. El treball, realitzat durant el període 2000-2002, es va plantejar com un estudi de dieta total i es van analitzar 1.008 mostres individuals corresponents als 36 aliments més consumits a Catalunya.
Paraules clau
Mercuri; Plom; Dieta total
Citació recomanada
Ramos JC, Albet M, Teixidó-Canelles À. Ingesta de metalls pesants i arsènic a partir de la dieta a Catalunya: part II (el mercuri i el plom). Butll Epidemiol Catalunya. 2004;25 Extra. agost:105-109.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2844Aquest element apareix a les col·leccions següents
- DS - Articles científics [353]
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: