dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2017-05-05T11:06:49Z |
dc.date.available | 2017-05-05T11:06:49Z |
dc.date.issued | 2005 |
dc.identifier.citation | Consells per a la preparació d'aliments amb ou [tríptic]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2005. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2880 |
dc.description | Ous; Preparació d'aliments; Consells |
dc.description.abstract | Tríptic que aporta consells sobre la preparació d'aliments amb ou començant per com escollir els ous en el moment de la compra, com conservar-los, etc. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Cuina - Ous |
dc.subject.mesh | Eggs |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.title | Consells per a la preparació d'aliments amb ou |
dc.title.alternative | Consejos para la preparación de alimentos con huevo |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.identifier.dl | B. 41.444-2005 |
dc.subject.decs | huevos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.type.subtype | Tríptic |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |