Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorCastell-Garralda, Victòria
dc.contributor.authorTimoner-Alonso, Isabel
dc.contributor.authorVicente-Tascón, Emilio
dc.contributor.authorGómez-Catalán, Jesús
dc.contributor.authorLlobet-Mallafré, Joan M.
dc.contributor.authorPerelló-Berenguer, Gemma
dc.contributor.authorNadal-Lomas, Martí
dc.contributor.authorCentrich-Carpenter, Francesc
dc.contributor.authorCalderón-Delgado, Josep
dc.date.accessioned2017-05-17T08:50:42Z
dc.date.available2017-05-17T08:50:42Z
dc.date.issued2016-04
dc.identifier.citationCastell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Vicente-Tascón E, Gómez-Catalán J, Llobet-Mallafré JM, Perelló-Berenguer G, et al. Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2886
dc.descriptionIodine; Milk; Diet
dc.description.abstractThis study estimates the dietary exposure of iodine, with particular emphasis on milk, and it evaluates the possible risk to health due to an excessive or insufficient intake of iodine in the diet by the Catalan population.
dc.language.isocat
dc.language.isoeng
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.relation.ispartofEstudis de dieta total
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectIode
dc.subjectLlet - Anàlisi
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshIodine
dc.subject.meshMilk
dc.titleEstudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015
dc.title.alternativeTotal diet study of iodine and the contribution of milk in the exposure of the catalan population
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsyodo
dc.subject.decsleche
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Vicente-Tascón E] Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Gómez-Catalán J, Llobet-Mallafré JM] Grup de Recerca en Toxicologia, GRET-CERETOX (INSA UB), Universitat de Barcelona, Barcelona, Spain. [Perelló-Berenguer G, Nadal-Lomas M] Foodrisk-XXI, Tarragona, Spain. Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental, TECNATOX, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain. [Centrich-Carpenter F, Calderón-Delgado J] Servei de Química, Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Ajuntament de Barcelona, Barcelona, Spain. Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record