dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Castell-Garralda, Victòria |
dc.contributor.author | Timoner-Alonso, Isabel |
dc.contributor.author | Vicente-Tascón, Emilio |
dc.contributor.author | Gómez-Catalán, Jesús |
dc.contributor.author | Llobet-Mallafré, Joan M. |
dc.contributor.author | Perelló-Berenguer, Gemma |
dc.contributor.author | Nadal-Lomas, Martí |
dc.contributor.author | Centrich-Carpenter, Francesc |
dc.contributor.author | Calderón-Delgado, Josep |
dc.date.accessioned | 2017-05-17T08:50:42Z |
dc.date.available | 2017-05-17T08:50:42Z |
dc.date.issued | 2016-04 |
dc.identifier.citation | Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Vicente-Tascón E, Gómez-Catalán J, Llobet-Mallafré JM, Perelló-Berenguer G, et al. Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2886 |
dc.description | Iodine; Milk; Diet |
dc.description.abstract | This study estimates the dietary exposure of iodine, with particular emphasis on milk, and it evaluates the possible risk to health due to an excessive or insufficient intake of iodine in the diet by the Catalan population. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.relation.ispartof | Estudis de dieta total |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Iode |
dc.subject | Llet - Anàlisi |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Iodine |
dc.subject.mesh | Milk |
dc.title | Estudi de dieta total de iode i contribució de la llet en l’exposició de la població catalana, 2015 |
dc.title.alternative | Total diet study of iodine and the contribution of milk in the exposure of the catalan population |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | yodo |
dc.subject.decs | leche |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | [Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Vicente-Tascón E] Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Gómez-Catalán J, Llobet-Mallafré JM] Grup de Recerca en Toxicologia, GRET-CERETOX (INSA UB), Universitat de Barcelona, Barcelona, Spain. [Perelló-Berenguer G, Nadal-Lomas M] Foodrisk-XXI, Tarragona, Spain. Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental, TECNATOX, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain. [Centrich-Carpenter F, Calderón-Delgado J] Servei de Química, Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Ajuntament de Barcelona, Barcelona, Spain. Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |