Resum
En aquest document es proposen mesures que permeten abordar la traçabilitat de forma coordinada i integrada entre tots els participants de la cadena alimentària. Vol donar resposta a les necessitats i els dubtes dels diferents sectors pel que fa a traçabilitat i pretén reflexionar i interpretar els aspectes del Reglament (CE) núm. 178/2002 del Parlament Europeu i del Consell, de 28 de gener, pel qual s'estableixen els principis i els requisits generals de la legislació alimentària, es crea l'Agència Europea de Seguretat Alimentària i es fixen els procediments relatius a la seguretat alimentària relacionats amb la traçabilitat. Alhora, estableix unes recomanacions generals per a aquells que l'han d'implantar, controlar o supervisar, sens perjudici d'aclariments i/o recomanacions puntuals que determinats sectors puguin fer i que s'aniran desenvolupant.
Paraules clau
Traçabilitat; Seguretat alimentària; Recomanacions
Citació recomanada
Albet M, Albó JA, Alcoverro F, Carrió-Durich S, Cugat G, Garallo A, et al. La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2005.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2995Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: