Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorAlbet, Montserrat
dc.contributor.authorAlbó, Joan A.
dc.contributor.authorAlcoverro, Francesc
dc.contributor.authorCarrió-Durich, Silvia
dc.contributor.authorCugat-Pujol, Glòria
dc.contributor.authorGarallo, Alexandre
dc.contributor.authorJordana, Ramon
dc.contributor.authorJové, Ramon
dc.contributor.authorLletjós, Ramon
dc.contributor.authorMata, Eduard
dc.contributor.authorPeña, Esther
dc.contributor.authorPicart-Barrot, Lluís
dc.contributor.authorRoca, Pere
dc.contributor.authorTeixidó-Canelles, Àngel
dc.contributor.authorTorres, Eduard
dc.contributor.authorVilarrasa, Alfons
dc.date.accessioned2017-07-03T08:51:27Z
dc.date.available2017-07-03T08:51:27Z
dc.date.issued2005-10
dc.identifier.citationAlbet M, Albó JA, Alcoverro F, Carrió-Durich S, Cugat G, Garallo A, et al. La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2005.
dc.identifier.isbn8439368607
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/2995
dc.descriptionTraçabilitat; Seguretat alimentària; Recomanacions
dc.description.abstractEn aquest document es proposen mesures que permeten abordar la traçabilitat de forma coordinada i integrada entre tots els participants de la cadena alimentària. Vol donar resposta a les necessitats i els dubtes dels diferents sectors pel que fa a traçabilitat i pretén reflexionar i interpretar els aspectes del Reglament (CE) núm. 178/2002 del Parlament Europeu i del Consell, de 28 de gener, pel qual s'estableixen els principis i els requisits generals de la legislació alimentària, es crea l'Agència Europea de Seguretat Alimentària i es fixen els procediments relatius a la seguretat alimentària relacionats amb la traçabilitat. Alhora, estableix unes recomanacions generals per a aquells que l'han d'implantar, controlar o supervisar, sens perjudici d'aclariments i/o recomanacions puntuals que determinats sectors puguin fer i que s'aniran desenvolupant.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectTraçabilitat
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFood Safety
dc.subject.meshFood Handling
dc.titleLa traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control
dc.title.alternativeLa trazabilidad en Cataluña: claves para su implantación y control
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 41.108-2005
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Albet M, Picart-Barrot LL, Teixidó-Canelles À] Direcció General de Salut Pública, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Albó JA, Carrió-Durich S, Cugat G, Mata E] Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Alcoverro F, Garallo A, Jordana R] Direcció General de Pesca i Afers Marítims, Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Jové R, Lletjós R, Peña E, Torres E, Vilarrasa A] Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries, Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Roca, P] Agència Catalana del Consum, Departament de Comerç, Turisme i Consum, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple