dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Albet, Montserrat |
dc.contributor.author | Albó, Joan A. |
dc.contributor.author | Alcoverro, Francesc |
dc.contributor.author | Carrió-Durich, Silvia |
dc.contributor.author | Cugat-Pujol, Glòria |
dc.contributor.author | Garallo, Alexandre |
dc.contributor.author | Jordana, Ramon |
dc.contributor.author | Jové, Ramon |
dc.contributor.author | Lletjós, Ramon |
dc.contributor.author | Mata, Eduard |
dc.contributor.author | Peña, Esther |
dc.contributor.author | Picart-Barrot, Lluís |
dc.contributor.author | Roca, Pere |
dc.contributor.author | Teixidó-Canelles, Àngel |
dc.contributor.author | Torres, Eduard |
dc.contributor.author | Vilarrasa, Alfons |
dc.date.accessioned | 2017-07-03T08:51:27Z |
dc.date.available | 2017-07-03T08:51:27Z |
dc.date.issued | 2005-10 |
dc.identifier.citation | Albet M, Albó JA, Alcoverro F, Carrió-Durich S, Cugat G, Garallo A, et al. La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2005. |
dc.identifier.isbn | 8439368607 |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2995 |
dc.description | Traçabilitat; Seguretat alimentària; Recomanacions |
dc.description.abstract | En aquest document es proposen mesures que permeten abordar la traçabilitat de forma coordinada i integrada entre tots els participants de la cadena alimentària. Vol donar resposta a les necessitats i els dubtes dels diferents sectors pel que fa a traçabilitat i pretén reflexionar i interpretar els aspectes del Reglament (CE) núm. 178/2002 del Parlament Europeu i del Consell, de 28 de gener, pel qual s'estableixen els principis i els requisits generals de la legislació alimentària, es crea l'Agència Europea de Seguretat Alimentària i es fixen els procediments relatius a la seguretat alimentària relacionats amb la traçabilitat. Alhora, estableix unes recomanacions generals per a aquells que l'han d'implantar, controlar o supervisar, sens perjudici d'aclariments i/o recomanacions puntuals que determinats sectors puguin fer i que s'aniran desenvolupant. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Traçabilitat |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Food Safety |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.title | La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control |
dc.title.alternative | La trazabilidad en Cataluña: claves para su implantación y control |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 41.108-2005 |
dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | [Albet M, Picart-Barrot LL, Teixidó-Canelles À] Direcció General de Salut Pública, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Albó JA, Carrió-Durich S, Cugat G, Mata E] Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Alcoverro F, Garallo A, Jordana R] Direcció General de Pesca i Afers Marítims, Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Jové R, Lletjós R, Peña E, Torres E, Vilarrasa A] Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries, Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Roca, P] Agència Catalana del Consum, Departament de Comerç, Turisme i Consum, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |