Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2017-07-06T09:07:38Z
dc.date.available2017-07-06T09:07:38Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.citationQuè cal fer per evitar toxiinfeccions alimentàries?: higiene alimentària a les escoles i llars d'infants [fullet]. Barcelona: Departament de Sanitat i Seguretat Social; 2003.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/3008
dc.descriptionToxiinfeccions alimentàries; Prevenció; Higiene alimentària
dc.description.abstractFullet informatiu sobre les pràctiques higièniques que han de tenir en compte els responsables dels menjadors escolars en l'elaboració dels aliments per prevenir toxiinfeccions alimentàries.
dc.language.isocat
dc.publisherDepartament de Sanitat i Seguretat Social
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectIntoxicació alimentària - Prevenció
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectEscoles
dc.subject.meshFoodborne Diseases
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.subject.meshSchools
dc.titleQuè cal fer per evitar toxiinfeccions alimentàries?: higiene alimentària a les escoles i llars d'infants
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.identifier.dlB. 28.996 /2003
dc.subject.decsenfermedades transmitidas por los alimentos
dc.subject.decs/prevención & control
dc.subject.decsescuelas
dc.type.subtypeFullet
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple