L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
Resum
Guia per al dissey i l'aplicació per part de les empreses alimentàries d’autocontrols basats en el Sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) dirigit als establiments alimentaris, la seva extensió als sectors que es troben al principi de la cadena alimentària i la formació de tots els professionals que actuen al llarg del procés d’obtenció d’aliments. Document elaborat per experts en el control oficial i en la verificació i la supervisió de sistemes d’autocontrol del Departament de Salut i de l’Agència de Salut Pública de Barcelona. L'objectiu és la prevenció de riscos sanitaris associats al consum d’aliments i facilitarà als operadors dels establiments alimentaris l’aplicació real i efectiva d’autocontrols basats en el Sistema d’APPCC, per tal de produir aliments segurs.
Paraules clau
Autocontrol; APPCC; Establiments alimentaris
Citació recomanada
Aragonès-Martín LL, Bargalló-Mesones JM, Bigas-Vida E, Blanco-Rodríguez P, Carrió-Durich S, Chacón-Villanueva C, et al. L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2004.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3125Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: