Resum
El Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021 constitueix una nova etapa del projecte que va començar l’any 2007 amb el primer Pla de seguretat alimentària de Catalunya. Aquest Pla dóna compliment al mandat que suposa la Llei 18/2009, de 22 d’octubre, de salut pública, l’article 43 de la qual estableix que el Pla de seguretat alimentària és el marc de referència per a les accions públiques de l’Administració de la Generalitat i dels ens locals en aquest àmbit. La Llei de salut pública preveu que el Pla de seguretat alimentària de Catalunya inclogui els objectius de seguretat alimentària en els àmbits de la innocuïtat dels aliments; la sanitat, la nutrició i el benestar dels animals; la sanitat vegetal; els productes zoosanitaris i fitosanitaris, i la contaminació ambiental, si afecten directament la seguretat alimentària, així com el conjunt dels serveis, programes i actuacions que s’han de desenvolupar, i els mecanismes d’avaluació i de seguiment. Així mateix, s’estableix que el procediment d’elaboració ha de garantir la intervenció de les administracions, les institucions, les societats científiques i els professionals relacionats amb la seguretat alimentària, i també de la societat civil.
Paraules clau
Seguretat alimentària; Pla estratègic; Política de seguretat alimentària
Citació recomanada
Generalitat de Catalunya. Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3225Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: