Resum
El consum de panga, un peix blanc de riu produït en piscifactories al sud-est asiàtic, ha estat controvertit per l’aportació nutricional, el contingut excessiu de contaminants i la sostenibilitat ambiental. Aquest document recull la opinió d’aquest Comitè Assessor sobre els temes de controvèrsia relacionats amb la seguretat d’aquest consum
Paraules clau
Panga; Avaluació del risc; Arsènic
Citació recomanada
Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Farré-Rovira R, Lleonart-Bellfill R, Llobet-Mallafré JM, Mariné-Font A, et al. Valoració nutricional i avaluació de riscs sobre el consum de panga. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3226Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: