Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorMiquel-Sagnier, Joan M. de
dc.contributor.authorGarcía-Malo, Pilar
dc.contributor.authorGiménez-Roig, Daniel
dc.contributor.authorMora-Ventura, Ramon
dc.contributor.authorRustullet-Ferres, Rosa M.
dc.contributor.authorTolosa-Santiveri, M. Jesús
dc.contributor.authorYagüe-Aylón, Maria À.
dc.contributor.authorArpa-Cuadrado, Raquel
dc.date.accessioned2018-02-05T12:03:49Z
dc.date.available2018-02-05T12:03:49Z
dc.date.issued2017-06
dc.identifier.citationMiquel-Sagnier JM, García-Malo P, Giménez-Roig D, Mora-Ventura R, Rustullet-Ferres RM, Tolosa-Santiveri MJ, et al. Requisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments [manual]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2017.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/3282
dc.descriptionDonació d'aliments; Higiene alimentària; Requisits d'higiene
dc.description.abstractAquest document s’ha elaborat amb la finalitat de recollir i harmonitzar els requisits de seguretat i d’higiene dels aliments que han de complir les entitats socials que intervenen en la donació dels aliments en les diverses modalitats. Pretén ser el guió per a tots aquells formadors que en matèria de seguretat alimentaria formaran i assessoraran a les entitats socials que intervenen en les donacions. Hi ha una primera part que recull els Requisits Generals en higiene alimentària que ha de complir el voluntari que manipula aliments, les instal·lacions de l’entitat social i el producte alimentari. La informació sobre els diversos perills que poden afectar els aliments i com controlar-los completa aquesta part general. Aquesta part és comuna a totes les entitats socials i serveix de base per a una posterior formació més específca.
dc.language.isocat
dc.language.isocas
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshFood Handling
dc.subject.meshFood Safety
dc.titleRequisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments
dc.title.alternativeRequisitos de seguridad alimentaria en la donación de alimentos
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.type.subtypeManual
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.audienceCiutadania
dc.contributor.authoraffiliation[Miquel-Sagnier JM, Tolosa-Santiveri MJ] Servei de Salut Pública del Valles Occidental Oest, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [García-Malo P] Servei de Salut Pública Baix Camp-Priorat, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Giménez-Roig D] Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Mora-Ventura R] Banc d'Aliments, Àrea Vallès Oriental, Granollers, Spain. [Rustullet-Ferres RM] Servei de Salut Pública del Baix Empordà, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Yagüe-Aylón MA] Servei de Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu Aran, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Arpa-Cuadrado R] Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple