Resum
El menjador escolar és un espai on mengen habitualment molts infants i per saber el grau de satisfacció global, a més del compliment de les recomanacions per garantir la qualitat nutricional, és necessari conèixer la percepció organolèptica o sensorial dels menús per part dels alumnes, així com d’altres aspectes estructurals i funcionals del servei de menjador. Els objectius de l’estudi van ser determinar el grau de satisfacció dels alumnes i la seva associació amb aspectes estructurals i funcionals del menjador escolar i amb la qualitat sensorial dels menús així com conèixer els aspectes de millora proposats pels alumnes.
Paraules clau
Menjadors escolars; Avaluació; Estadístiques
Citació recomanada
Casadesús-Puigoriol F, Folguera J, Mazcaray L, Manera-Bassols M, Blanquer M, Salvador-Castell G, et al. Satisfacció envers els menjadors escolars: aspectes estructurals, funcionals i sensorials. Ann Med (Barc 1976). 2016;99(3):117-122.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3326Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: