Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorDepartament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural
dc.contributor.authorDepartament de Salut
dc.contributor.authorAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.date.accessioned2018-03-16T12:16:52Z
dc.date.available2018-03-16T12:16:52Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationDepartament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Departament de Salut, Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2007.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/3355
dc.descriptionResidus ramaders; Seguretat alimentària; Control
dc.description.abstractAquest document és el tercer d’una sèrie que elabora el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Departament de Salut i l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Els animals productors d’aliments per al consum humà poden ser tractats al llarg de la seva vida productiva amb substàncies químiques per prevenir o guarir malalties, fet que pot donar lloc a la presència de residus d’aquestes substàncies en els aliments que se’n deriven, com ara la carn, la llet, els ous, etc., que no poden ser de cap manera perjudicials per a la salut dels consumidors. És per això que cal dur a terme les investigacions necessàries per tal de controlar l’ús adequat d’aquestes substàncies. Amb aquest document es pretén donar un coneixement precís de la investigació i el control de residus i productes contaminants en animals vius i els seus productes a Catalunya. Aquest any, s’ha volgut fer un document concís, que reculli les dades del 2006. Durant l’any 2006 no hi ha hagut canvis en les actuacions de les administracions encarregades de la investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya, ni s’ha promulgat nova legislació que hagi afectat el programa de vigilància i control. La intenció és que es puguin llegir d’un cop d’ull totes les novetats aparegudes el 2006, i evitar la repetició d’informació ressenyada en els documents anteriors.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments d'origen animal - Inspecció
dc.subjectAliments - Contaminació - Prevenció
dc.subjectCarn - Inspecció
dc.subject.lccTD930.2 .P53
dc.subject.meshFood Contamination
dc.subject.meshFoods of Animal Origin
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.titlePla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsalimentos de origen animal
dc.subject.decs/prevención & control
dc.subject.decscontaminación alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple