Resum
Les empreses alimentàries han de crear, aplicar i mantenir un sistema d’autocontrol permanent segons
els principis de l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC). En el cas de petites empreses,
la normativa permet utilitzar guies de bones pràctiques, que són una eina fàcil i eficaç per
desenvolupar cada sistema d’APPCC particular.
El document resultant d’aquest projecte és una guia que recull totes les realitats dels escorxadors
d’aviram de Catalunya. Cada escorxador, durant el procés d’implantació de la guia, haurà de valorar
quins punts o requisits li són d’aplicació i aplicar les mesures per complir-los. Cal recordar que
aquest document és de caràcter voluntari, a diferència de la normativa vigent, que és de compliment
obligat.
Paraules clau
Escorxadors d'aviram; Requisits d’higiene; APPCC
Citació recomanada
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a escorxadors d'aviram a Catalunya. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2014.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3531Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: