Resum
Aquesta guia de pràctiques correctes d’higiene, reconeguda de manera oficial per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, esdevé un document de referència pel que fa als requisits que ha de complir qui està al capdavant d’un vehicle de restauració mòbil, i alhora per qui ha de fer el control. Fa referència als vehicles utilitzats per a la preparació i venda d'aliments en el mateix vehicle (per exemple, hamburgueses, frankfurt, pinxos..), la preparació de cafè i sucs, xurros, patates fregides i la venda de qualsevol tipus de menjar, incloent aliments pre-envasats.
Paraules clau
Vehicles de restauració mòbil; Requisits d'higiene; Aliments segurs
Citació recomanada
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3606Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: