Cerca
Recomanacions per a empresaris de la campanya de recollida de la fruita [fullet]
(2020-05-04)
Fullet adreçat als empresaris de recollida de fruita amb les recomanacions i mesures de seguretat que han de prendre durant la pandèmia de coronavirus COVID-19.
Recomanacions per a persones que treballen a la campanya de recollida de la fruita [fullet]
(2021-03-30)
Recomanacions per a les persones que treballen a la campanya de recollida de la fruita sobre les mesures de seguretat i d'higiene que han de prendre durant la pandèmia de coronavirus COVID-19.
Fase 2: visites a les residències de persones amb discapacitat [fullet]
(2020-06)
Fullet adreçat a la població sobre les mesures de seguretat i d'higiene a seguir durant la fase 2 de desconfinament per coronavirus COVID-19 a les residències per a persones amb discapacitats.
Preguntes freqüents: mesures i protocols per a l’inici de curs [fullet]
(2021-09-20)
Document amb preguntes freqüents sobre les mesures i protocols que s’han d’aplicar als centres educatius a l'inici del curs escolar per reduir el risc de transmissió del virus i així poder identificar les persones infectades ...
Recomanacions per a persones que treballen en indústries alimentàries [fullet]
(2021-03-30)
Informació sobre les mesures de seguretat, d'higiene i de protecció que han de tenir tots els treballadors de les indústries alimentàries mentre duri la pandèmia de coronavirus COVID-19.
Guia de certificats i informes que els professionals del Sistema de Salut tenen i no tenen obligació d’emetre [fullet]
(2020-10-08)
Infografia que conté els informes i certificats que els professionals d’atenció primària i comunitària han de fer per a la ciutadania, d’acord amb la Instrucció 05/2020 del Servei Català de la Salut.
El coronavirus SARS-CoV-2 i les dones embarassades [fullet]
(2020-03-19)
Consells a les dones embarassades davant el coronavirus
Recomanacions per a empresaris de la indústria alimentària [fullet]
(2020-06-10)
Informació sobre les mesures de seguretat, d'higiene i de protecció que han de tenir tots els empresaris a les indústries alimentàries mentre duri la pandèmia de coronavirus COVID-19.
Normes bàsiques als serveis de cuina de centres residencials [fullet]
(2020)
Informació dels circuits i normes que s'han de seguir als serveis de cuina dels centres residencials durant la pandemia del coronavirus COVID-19.
Procediment d’actuació per part del gestor COVID [fullet]
(2020-08-12)
Publicació que informa sobre la funció del gestor COVID, d’informació i d’identificació de contactes estrets de casos de coronavirus COVID-19.